designstoelen door bijzondere projectinrichter Indoorplanlounge-meubels door projectinrichter Indoorplanproductie designstoelen van projectinrichter Indoorplandoor projectinrichter Indoorplan ontworpen stoelen

De toegevoegde waarde van Indoorplan / Ruud Bos design

Zaken doen met een partner die zelf produceert heeft een aantal grote voordelen. Geen dozen schuiven maar maatwerk en praten met iemand die weet hoe het kan worden ontworpen en hoe het kan worden gemaakt. Eigenschappen waarbij ik ook voor u een belangrijke rol kan spelen. Of het nu gaat om speciaal voor u ontworpen stoelen, (buro)tafels of zitbanken.

Individueel maatwerk

Daar waar de grotere inrichters als Ahrend en Gispen steeds meer outsourcen, zet Indoorplan juist in op individueel maatwerk en dat in een omgeving van korte communicatielijnen, zowel naar u als opdrachtgever als naar onze productielocaties in de Benelux.

Een kleine organisatie betekent ook dat uw vragen snel worden beantwoord. Dat Indoorplan/ Ruud Bos design hierbij in staat is om ook grotere organisaties te bedienen mag wel blijken uit onze referentielijst.